PENZION SILVIA - Privatne sobe in apartmaji v Portorožu

 

Pension Silviadružinsko voden penzion,  se nahaja v bližini čudovitega istrskega mesteca Piran, ki izstopa s svojo lepoto in zgodovinsko dediščino. Z bujnim mediteranskim parkom obdan Penzion Silvia gleda na Piranski zaliv. Umaknjen je od mestnega vrveža Portoroža, a še vedno v bližini mestnega središča in le 150 metrov od plaže Bernardin.

 

Vse namestitve vključujejo klimatsko napravo in balkon ali teraso s pogledom na morje in park. Vse enote imajo še satelitsko televizijo in kopalnico s prho. Sobe imajo lasten hladiknik, v apartmajih pa je na voljo kompletno opremljena kuhinja. Enote se vsakodnevno čistijo, brisače in posteljnina pa se zamenjujejo po potrebi. 

 

Zjutraj si lahko v veliki jedilnici s sončno teraso privoščite bogat samopostrežni zajtrk, v večernih urah pa vam na skupni terasi nudimo prijeten oddih ob kozarcu domačih vin zraven pa lahko kramljate z našimi gosti iz cele Evrope. Parkirna mesta na lastnem dvorišču so zagotovljena brezplačno. V vseh prostorih je na razpolago tudi kvaliteten in hiter internet - WiFi.

 

Slikovite ulice Pirana skrivajo številne restavracije z okusno mediteransko hrano, butike, umetniške galerije in obrtniške  trgovinice. Najbližja trgovina z živili je oddaljena 200 m, wellness,  bazenska kopališča  in teniška igrišča pa so le 300 m stran.

 

Penzion SILVIA je čudovito izhodišče za izlete po bližnji okolici: nakupi v Trstu, obisk Benetk z katamaranom,  Lipicanci ali Postojnska jama, alpska jezera ali pa samo z kolesom do Sečoveljskih solin ...

 

Pridete kot gost, odidete kot prijatelj !   Dobrodošli !

 

Klikni zgoraj za pridobitev Logotipa Pension Silvia !

 

 

  

Penzion Silvia, po mnenju TripAdvisor, že drugo leto zapored, najboljši Bed & Breakfast v Sloveniji.

Za vaše počitnice v Portorožu (Piranu) vam ponujamo sobe z zajtrkom in apartmaje različnih velikosti.

Udobno in moderno opremljene sobe in apartmaji imajo balkon ali teraso in seveda brezplačen WiFi.

 

 

O NAS


HOTELSKE STORITVE


HOTELSKA PRAVILA


LOKACIJA


TURISTIČNA SEZONA
  

 

Naslov in kontaktni podatki

Pension SILVIA
Vilfanova ulica 12
6320 Portorož - Portorose

Tel +386 5 674 9300

E-mail:  info@pension-silvia.si

 

GPS: N=45.517510,  E=13.575901

 

  

 

COVID INFOSubmit to Facebook