Rezervacija v Penzion Silvia, Portorož: Apartmaji in sobe

 

 

 

 

 

Na naši spletni strani ponujamo dva načina rezervacij naših kapacitet.

 

1. ON-LINE rezervacijski sistem

ON-LINE rezervacijski sistem je najenostavnejši, varen in hiter način, da rezervirate sobo v našem hotelu. Poskrbeli smo, da imate preko on-line rezervacijskega sistema več možnosti rezerviranja sob:

Rezervacija po končanem spletnem postopku ni dokončna in garantirana. Za dokončno potrditev rezervacije vas bomo kontaktirali ter vam sporočili postopek garantiranja rezervacije z vplačilom akontacije. Rezervacijo je mogoče odpovedati ali spremeniti skladno s pogoji opredeljenimi v rezervaciji.

 

2. Rezervacijski obrazec

Način rezervacije na poizvedbo – v obrazec vpišete svoje podatke, želeni termin bivanja, želen tip namestitve ter morebitne želje ali dodatna vprašanja vezana na vaše bivanje. Odgovor z naše strani dobite v obliki ponudbe v roku 24 ur. Samo povpraševanje oziroma naša ponudba ne štejeta za potrjeno rezervacijo, saj je bistveni pogoj za potrditev in veljavnost rezervacije, garancija rezervacije v roku in pod pogoji navedenih v ponudbi. V primeru, da storitev ni dokončno potrjena ali garantirana v roku navedenem v ponudbi, se šteje kot nepotrjena in se avtomatsko izbriše iz našega sistema preliminarne rezervacije.

V kolikor bodo z vami bivali tudi otroci, navedite predvideno število otrok za katere je potrebno plačati bivanje. Pogoji za bivanje otrok so različni, zato jih prosim preverite na ceniku.

 

 

 

 

 

Submit to Facebook